MCM RELINING SOM PARTNER

Vi står för ett gott samarbete

Vi erbjuder smidiga och kostnadseffektiva lösningar på problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vårt mål är alltid att tillsammans med vår kund ta fram den bästa lösningen för varje projekt.

På MCM Relining har vi en stor flexibilitet, som gör att vi snabbt kan rycka ut för att hjälpa våra kunder. Vi är också duktiga på att anpassa oss efter våra kunders olika behov och bland våra kunder finns bland annat både större byggbolag och mindre bostadsrättsföreningar.

Vid relining arbetar vi med två metoder, dels sprutmetoden, dels med flexibelt foder, eller så kallad strumpa. Då varje fastighet är unik så väljer vi tillsammans med kunden den metod som passar bäst. De båda metoderna kan med fördel kombineras på vissa projekt, allt utefter de förutsättningar som råder.

För att säkerställa att alla parter får rätt information i rätt tid hjälper vi gärna till med att hålla i all information under en entreprenad. Det kan vara att anordna informationsmöten i en bostadsrättsförening, upplappning av varje lägenhet och hantering av frågor från boende. Allt för att ni som beställare ska kunna ägna er åt er kärnverksamhet.

MCM Relining arbetar i enlighet med ABT 06 (och AB 04) och lämnar gällande garanti- och ansvarstider i alla uppdrag.

MCM Relining

Kontakta ditt närmaste kontor

Vi har lång erfarenhet och utför både punktlagning och totalrenovering av avloppssystem